Oyun

Detay Endüstri’nin Kalıp Raflarının Eşsiz Özellikleri

Detaylı Endüstri olarak araç iç donanımı, çekmeceli kalıp rafları, çalışma tezgâhları, malzeme ve alet dolapları, hafif ve orta boy raf sistemleri alanında faaliyet göstermektedir. Faaliyet alanları yol yardım ve araç bakım onarım, fabrikalar, tersaneler, garajlar, hastaneler, üniversiteler, kütüphaneler ve daha birçok sektördür.

Detaylı Endüstri, sektöründe öncü olarak müşteri ihtiyaçlarına zamanında ve doğru cevap verebilmek, müşteri memnuniyetini sağlamak, sürekliliği artırmak, müşteri ihtiyaçlarına göre doğru ürünleri bulmak, satmak ve satmak için fikir paylaşımında bulunmaktır.

Hafif ve Orta Hizmet Raf Uygulamaları

Endüstriyel masalar araç içinde çokça kullanılan ekipmanlar arasındadır. Araç içinde pratiklik sağlayan araç içindeki toplantılar, çalışma alanları için Endüstriyel masa tercih edilmektedir. Farklı ebatlarda üretilen Endüstriyel masaların birçok faklı model seçenekleri de bulunmaktadır.

Hafif ve orta ağırlıktaki raf sistemleri ile fazla ağır olmayan veya fazla yer kaplamayan ürünlerin depolanması için idealdir. Kolayca ayarlanabilen delik açıklıkları sayesinde her saklama alanına uyum sağlar.

Sistem katı, sert malzemeler kullanır. Ürünlerimiz çelikten imal edilmiştir. Özellikle otomobiller, toptancılar, süpermarketler, elektronik ve yedek parça imalatçıları ve bayileri, yapı malzemeleri ve lojistik firmaları tarafından tercih edilen hafif ve orta ağırlıktaki raf sistemleri kolayca yeri değiştirilip genişletilebilir.

Endüstriyel Kullanım İçin Kalıp Raflar

Çalışma tezgahlarımız, ergonomik yükseklik ayarı, kimyasal direnç, bilyeli tekerlekler, bilgisayar istasyonları ve laminer akış istasyonları dahil olmak üzere çeşitli stillerde mevcuttur. Amacımız, müşterilerimize eşsiz kalitede bir çalışma tezgâhı sunmaktır. Bu ürünler özellikle sizin için geliştirildi.

Kalıp rafı, ağır sanayide kullanılan büyük kapasiteli ağır kalıpların dikey olarak dizilmesinde kullanılan raf sistemidir. Bir kalıp rafı, depolama olarak kullanılan yaygın bir sistemdir. Depolama alanı, maksimum taşıma kapasitesi ile her türlü ağırlıktaki çeşitli ürünlerin istiflenmesi için elverişli bir ortam oluşturur.

Deprem gibi afetlere karşı dayanıklılık ve proaktif önlemler ile ulaşım güvenliği en üst seviyede tutulmaktadır. Yük kapasitesi verilerine göre ne kadar ağır olursa olsun hatırı sayılır bir yük kapasitesine sahiptir. Kalıp deposu, yükleme kutularının kapasitesini belirleyen yatay ve dikey kirişlerle güçlendirilmiştir.

Araç İçi Malzeme Dolabı Neden Tercih Edilir?

Malzeme dolabı araç içi, birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Sayısı ve ölçüsü araç modeline göre uyarlanmaktadır. Araç için malzeme dolabı ile dağınıklık ortadan kalkıyor. Sağlık, gıda, ticaret alanında bu dolaplar vazgeçilmezdir. Üretim yerlerinde iş güvenliğinin sağlanması, ürün şekil ve parçalarının korunması en önemli unsurlardır.

Dışarı çekilebilir araç içi malzeme dolabı, kalıplar, pervazlar veya motorlar gibi. Ürünlerinizi en hızlı şekilde depolayın, kaydedin ve işinizin güvenliğini sağlayın.

Çekmeceli raf sistemi, çekmecelerin genişliğini değiştirebildiğimiz ve rafların derinliğini ve yüksekliğini seçebildiğimiz için ihtiyaçlarımıza mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Sistem tamamen de monte haldedir. Bu, birimler eklemenize veya rafları kaldırmanıza ve gerektiğinde farklı konumlara taşımanıza olanak tanır.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu